طعم دار کردن غذای رستورانی با لیمو عمانی

پوست لیمو یک راه عالی برای اضافه کردن طعم خواص لیمو عمانی سریع به یک دستور غذا است، اما پوست لیموی تازه خیلی سریع خراب می شود. خوشبختانه، درست کردن پوست لیموی خشک بسیار آسان است و یادگیری نحوه از بین بردن آب لیمو، مهارتی است که بارها و بارها از آن استفاده خواهید کرد!

چندی پیش خودم را با چند لیمو که در ترخیص خریده بودم پیدا کردم. یکی از فروشگاه های محلی من کیسه های محصولات را با قیمت 2.00 دلار تولید می کند و معمولاً آنها هنوز هم واقعاً کیفیت مناسبی دارند.

این به این معنی است که من جویدن سیاه دانه صبح ناشتا اغلب به محصولاتی دست می یابیم که باید راهی برای حفظ آنها بیابم قبل از اینکه خراب شوند.

اخیراً در مورد یک کیسه لیمو چنین بود.

لیمو

طرز تهیه پوست و پوست لیموی خشک
اگرچه من فقط 2 دلار برای هر کیسه می‌پردازم، می‌خواهم تا حد امکان از محصولی که می‌خرم استفاده کنم. باور کنید یا نه، من توانستم از آن لیموها سه بار برای سه وسیله مختلف خانگی استفاده کنم.

اولین مورد، پوست لیموی خشک بود.

از آنجایی که من فقط چند لیمو مدل پالتو چرم زنانه داشتم، واقعاً می خواستم پوست لیمویی را که درست می کردم حفظ کنم. اگرچه این یک محصول تازه است، بنابراین تنها گزینه من تهیه پوست لیموی خشک بود.

اکنون برای هر دستور العمل لیمویی که می خواهم درست کنم آماده هستم.

من عاشق لیمو هستم تشک مسافرتی نوزاد این یکی از طعم های مورد علاقه من برای پخت و پز و پخت است. حتی در برخی از دستور العمل های زیبایی DIY عالی است.

من دوست دارم به جای آن این اسکراب شکر پرتقال (خانواده شش دلاری) را با لیمو درست کنم. این یک تغییر خوب برای یک محصول زیبایی عالی ایجاد می کند!

  • منابع:
    1. How to Make Dried Lemon Zest
  • تبلیغات: 
    1. همه مردم دنیا منتظر یک نفر برای تغییر جهانیان هستند!!
    2. طبقه بندی انواع فلفل دلمه ای مینیاتوری
    3. گرده افشانی فلفل دلمه ای شیرین ماده
    4. چای سیاه جایگزینی برای قهوه یا نوشیدنی های انرژی زا