مطالعه در مورد ورزش و تغذیه درست در مورد روغن زیتون

لیسانس و دو مدرک فوق لیسانس من همگی در رشته تغذیه هستند.
زمانی که کار کارشناسی را به پایان رساندم، می دانستم که می خواهم در رشته تغذیه کار کنم، اما نمی دانستم در چه زمینه ای.
اولین کار من در سپاه صلح (اکوادور) بود زیرا فکر می کردم تغذیه بین المللی جالب خواهد بود.
متوجه شدم که می‌خواهم مستقیماً با مردم کار کنم که در یک حرفه بین‌المللی بعید بود.
سپس برای شورای غذاهای دریایی RI کار کردم و دستور العمل هایی را با آموزش غذاهای دریایی و غذاهای دریایی که استفاده نادرست داشتند و همچنین روغن زیتون تهیه کردم.
سپس من یک متخصص تغذیه WIC (زنان، نوزادان و کودکان) بودم.
سپس تصمیم گرفتم مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته فیزیولوژی تغذیه و مطالعه در مورد روغن زیتون صادراتی و ورزش بگیرم.
در آن برنامه بود که در کلاس تحقیق شرکت کردم و متوجه شدم که تحقیق می تواند شغلی باشد که مرا هیجان زده کند.
هفته‌ای که تمام کردم (ژوئن 1984) استخدام شدم تا در زمینه متابولیسم لیپید و طراحی و اجرای رژیم‌های غذایی کنترل‌شده در بیمارستان میریام در پراویدنس، RI کار کنم، جایی که هنوز هم در آنجا کار می‌کنم (2017).
من مطالعه هفت کشور را در حدود سال 1984 خواندم که مرا با روغن زیتون صنعتی آشنا کرد.
برای من جالب بود که سیاست‌های بهداشتی ایالات متحده به سمت رژیم‌های غذایی کم‌چرب حرکت می‌کرد، با این حال افرادی که روزانه مقادیر زیادی روغن زیتون طبیعی مصرف می‌کردند بسیار سالم بودند.
  • منابع:
    1. Q and A with Extra Virgin Olive Oil Expert – Dr. Mary Flynn
  • تبلیغات: 
    1. میگو سنگی عجیب با دیدن نور تغییر رنگ می دهند
    2. قیمت جدید و باورنکردنی چوب در بازار تهران
    3. سرنوشت دزدی که این محصولات گرانبها را دزدید
    4. با برنج رشد ناخن خود را 3 برابر کنید