ویژگی های ضد باکتریایی انجیر خشک را بشناسید

انجیر ها ویژگی های ضد باکتریایی دارند، بنابراین ممکن است به شما کمک کنند تا از آلوده شدن به باکتری هایی که باعث بثورات پوستی می شوند جلوگیری کنید.
روی و آهن، دو عنصر حیاتی در انجیر خشک  رشد مو را تقویت کرده و ریزش مو را کاهش می‌دهند.
مقادیر بالای آنتی اکسیدان انجیر مسئول بیشتر مزایای سلامتی آن است.
مقاله ای که در سال 2014 در Biomed Research International منتشر شد، نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی انجیر عمانی ممکن است به حافظه کمک کند و از آسیب اکسیداتیو مغز جلوگیری کند.
آنتی اکسیدان های موجود در این میوه ها ممکن است از ایجاد پلاک در بیماری آلزایمر جلوگیری کرده و از آسیب عصبی محافظت کنند.
نتایج این تحقیق شواهد امیدوارکننده‌ای ارائه می‌کند که خوردن انجیر خشک صادراتی ممکن است عملکرد شناختی را بهبود بخشد و برخی از ناهنجاری‌های رفتاری مرتبط با از دست دادن حافظه را کاهش دهد.
مطالعات بیشتری برای تعیین تأثیر آنها بر سلامت روان و پیشگیری از بیماری های عصبی مورد نیاز است.
محققان این اثرات را به مقادیر بالای فلاونوئیدها، کورستین، اسید فرولیک، آنتوسیانین ها و سایر آنتی اکسیدان های قوی در انجیر نسبت می دهند.
میوه مفید انجیر خشک همدان به دلیل محتوای قند نسبتاً بالایی که دارد ممکن است گزینه خوبی برای دیابتی ها نباشد.
بر اساس تحلیل اخیر منتشر شده در مجله Ethnopharmacology در سال 2018، چندین گونه فیکوس، از جمله انجیر خشک اسلایس ممکن است سطح گلوکز خون را کاهش داده و پاسخگویی به انسولین را افزایش دهند.
سطوح بالایی از مواد شیمیایی فعال زیستی با اثرات ضد دیابتی ممکن است در این میوه ها یافت شود.
  • منابع:
    1. Dried fig uses and benefits for human health and consumers
  • تبلیغات: 
    1. قارچ هایی که در بدن ایمنی ایجاد می کنند
    2. کسب درآمد میلیاردی توسط خانمهای خانه دار
    3. خاصیت پروتئین های موجود در قارچ برای بدن
    4. تولید سوخت لوکوموتیو با بهره گیری از برنج