تافی شکلات تلخ غنی و کره ای است و کاملاً اعتیاد آور است. درست کردن این شکلات تافی خارجی فقط 30 دقیقه طول میکشد، و یک غذای کامل نمایشی است! این فصل برای بشقاب های کوکی تعطیلات است! ما عاشق بهترین کوکیهای Snickerdoodle، میلههای شیرینی شکر مات، کوکیهای موکای نعناع فلفلی، و تعدادی توپ بدون پخت کره بادامزمینی هستیم!
اگر شروع به افزایش حرارت کنید تا سریعتر انجام شود، تابه را می سوزانید. و این یک کابوس است، از روی تجربه صحبت می کنم!
مرحله 1
آماده سازی مقداری کاغذ روغنی روی یک ورقه پخت بزرگ پهن کنید. یک دماسنج آب نبات را به یک تابه عمیق سنگین وصل کنید.
گام 2
تافی را بپزید. کره را به تابه اضافه کنید و روی حرارت متوسط آب کنید. شکر، شربت سبک، آب و نمک را اضافه کرده و بپزید. به آرامی اجازه دهید مخلوط بپزد تا به دمای 305 درجه فارنهایت بر روی دماسنج آب نبات برسد. این حدود 25 دقیقه یا بیشتر طول می کشد.
مرحله 3
مخلوط تافی را به تابه اضافه کنید. مخلوط را با احتیاط داخل تابه (با کاغذ روغنی آماده کرده اید) بریزید. تکه های شکلات تخته ای را به بالا اضافه کنید.
مرحله 4
شکلات را پخش کنید. بگذارید شکلات بماند و کمی آب شود. سپس با استفاده از یک کاردک فر شکلاتی را روی تافی داغ صاف کنید.
مرحله 5
یخ زدگی. ظرف را در فریزر قرار دهید تا سفت شود. آن را به مدت 45 دقیقه یا بیشتر در فریزر بگذارید.
ماهیتابه با تافی و شکلات صاف شده روی آن.
تافی منجمد روی تابه.
مرحله 6
تافی را تکه تکه کنید. از دستان خود برای خرد کردن تافی استفاده کنید. اشکال مهم نیست می توانید آن را به قطعات کوچک یا بزرگ تقسیم کنید. تغییرات احتمالی زیادی در لایه رویی این تافی وجود دارد.