متأسفانه، کمتر از یک نفر از هر پنج آمریکایی به این توصیه توجه می کند.
حدود یک سوم آمریکایی ها یک بار در هفته غذاهای دریایی می خورند.
در حالی که تقریباً نیمی از آمریکایی ها فقط گاهی اوقات یا اصلاً ماهی می خورند.
اگرچه برخی از مردم ممکن است به سادگی ماهی سرخو عینکی را دوست نداشته باشند.
مصرف کم آن احتمالاً ناشی از عوامل دیگری نیز می باشد.
از جمله تصورات در مورد هزینه، دسترسی به فروشگاه هایی که ماهی می فروشند، و عدم اطمینان در مورد نحوه تهیه یا طبخ ماهی.
برخی دیگر ممکن است از خوردن غذاهای دریایی اجتناب کنند زیرا نگران هستند که خود یا فرزندانشان توسط جیوه، باقی مانده آفت کش ها یا سایر سموم احتمالی موجود در برخی از انواع ماهی ها آسیب ببینند.
فواید شناخته شده یا محتمل: در یک تحلیل جامع از مطالعات انسانی، استادان دانشکده بهداشت عمومی هاروارد، داریوش مظفریان و اریک ریم، محاسبه کردند که خوردن حدود 2 گرم در هفته اسیدهای چرب امگا 3 در ماهی، معادل حدود یک یا دو وعده چربی است.
مصرف ماهی آنجل گوشتخوار در هفته، شانس مرگ بر اثر بیماری قلبی را بیش از یک سوم کاهش می دهد.
هم مطالعات مشاهدهای و هم آزمایشهای کنترلشده نشان دادهاند که چربیهای امگا 3 موجود در ماهی برای رشد بهینه مغز و سیستم عصبی کودک مهم هستند.
فرزندان زنانی که در طول دوره ماهی آکواریومی یا امگا 3 کمتری مصرف میکنند.
بارداری و شیردهی شواهدی از تاخیر در رشد مغز دارند.
فواید احتمالی: خوردن ماهی کپور زنده یک یا دو بار در هفته ممکن است خطر سکته مغزی، افسردگی، بیماری آلزایمر و سایر شرایط مزمن را کاهش دهد.
- منابع:
- تبلیغات: